Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάτζικ Τζόνσον – Ζάκυνθος: Έριξε τη «βόμβα» που θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια δείπνου με θαλασσινά

Μάτζικ Τζόνσον – Ζάκυνθος: Έριξε τη «βόμβα» που θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια δείπνου με θαλασσινά

Ο Μάτζικ Τζόνσον παραμένει στα Επτάνησα και πλέον κεντρίζει τα βλέμματα στη Ζάκυνθο. Δείτε τις εικόνες που ανέβασε ο ίδιος, στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς…

Ένας ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ και του NBA ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει την περιοδεία του στο Ιόνια νησιά και πλέον βρίσκεται στη Ζάκυνθο. Μετά την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA με τους Los Angeles Lakers και τρεις φορές MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ήρθε στο νησί μαζί με την οικογένειά του, για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Χθες το βράδυ, ο θρύλος του NBA μαζί με τη σύζυγό του, Κούκι και άλλο ένα φιλικό ζευγάρι δείπνησαν με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Σε ανύποπτο χρόνο, ο Μάτζικ Τζόνσον θέλησε να ρίξει μια ξεχωριστή «βόμβα». Αποφάσισε μάλιστα να σηκωθεί από την καρέκλα του, ανακοινώνοντας σε όλους: «Σας ανακοινώνω με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ότι εδώ και λίγες ώρες είμαι συνιδιοκτήτης των Λέικερς με ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Ας κάνουμε λοιπόν μια πρόποση σε αυτό».

Νωρίτερα χθες (29-06-2021) ο σπουδαίος βετεράνος μπασκετμπολίστας που διανύει το 61ο έτος της ηλικίας του πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Διονυσίου, όπου μάλιστα άνοιξε και η κάμαρα του Αγίου προκειμένου να τη δουν από κοντά και να την προσκυνήσουν.

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει φωτογραφίες μαζί του και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος και πολύ διακριτικός σε έναν τόπο μεγάλης θρησκευτικής σημασίας. Μαζί ήταν η ξεναγός κ. Ντόζη προκειμένου να του εξηγήσει όσα έβλεπε…

Στις αναρτήσεις του από το νησί, ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην επίσκεψή του στην Εκκλησία, εξηγώντας στους followers του ποιος ήταν ο Άγιος Διονύσιος και ποστάροντας λεπτομέρειες από τον ναό, που όπως φαίνεται τον εντυπωσίασαν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις