Τοπικά Νέα

Μεγάλες ουρές στα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα στη Θεσσαλονίκη (pics, video)

Κατά δεκάδες συρρέουν στη Θεσσαλονίκη οι καταναλωτές σε εποχικά καταστήματα που άνοιξαν σήμερα Δευτέρα (07.12.2020), εν όψει Χριστουγέννων.

Χαρακτηριστικά, έξω από το κατάστημα με χριστουγεννιάτικα στη Θεσσαλονίκη επί της Βασιλίσσης Όλγας είχε σχηματιστεί ουρά πολλών μέτρων από Θεσσαλονικείς, που μετά το… πέρασμα της καταιγίδας βρήκαν την ευκαιρία να ψωνίσουν για τις γιορτές, αναφέρει το thesstoday.gr.

Μάλιστα λόγω της αυξημένης κίνησης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μοίραζε αριθμούς προτεραιότητας (!) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός μέσα στο κατάστημα, καθώς το επιτρεπτό όριο είναι στα 4 άτομα ταυτόχρονα.

Επίσης, στη συνέχεια επεσήμανε πως από κάθε παρέα που περιμένει έξω από το μαγαζί επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ένα άτομο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ώρα αναμονής ξεπερνούσε τα 20′ με 30′ λεπτά.

Ήδη αρκετοί πελάτες έχουν ψωνίσει χριστουγεννιάτικα στολίδια, γιρλάντες, λαμπιόνια, ακόμη και χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Υπενθυμίζεται ότι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εποχικών ειδών προσλαμβάνουν συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων, ώστε να είναι νόμιμο σύμφωνα με τους όρους του κράτους ανά τετραγωνικό μέτρο.

Κόσμος και κοσμάκης, λοιπόν, στα εποχικά καταστήματα της συμπρωτεύουσας, όπως κατέγραψε κι ο φακός του GRTimes.gr:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα