Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεγανήσι: Το γράμμα 12χρονης σε μπουκάλι που ταξίδεψε στη θάλασσα και έφτασε στο νησί

Μεγανήσι: Το γράμμα 12χρονης σε μπουκάλι που ταξίδεψε στη θάλασσα και έφτασε στο νησί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το γράμμα έφτασε στο Μεγανήσι, μέσα στο μπουκάλι που το είχε βάλει η 12χρονη. Είχε φροντίσει όταν το έριχνε στη θάλασσα, να κινήσει την περιέργεια του παραλήπτη…

Ένα γράμμα 12χρονης μέσα σε μπουκάλι ταξίδεψε από μία παραλία της Πλαγιάς και έφτασε στο Μεγανήσι. Το γράμμα βρήκε η Άννα, μία Βρετανίδα που έχει αγαπήσει πολύ το Μεγανήσι και μένει εκεί.

Στην παραλία Ρόκα του Μεγανησίου εντόπισε ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι που είχε μέσα λίγες πέτρες και ένα χαρτί που με έξυπνο τρόπο είχε τοποθετήσει η αποστολέας ώστε να διαβάσει κάποιος «είναι γράμμα» και να μην το προσπεράσει.

Διαπίστωσε ότι όντως είναι ένα γράμμα από μια μικρή δωδεκάχρονη που η ζωή της όλη είναι ένα ταξίδι. Συγκριμένα η ανήλικη έγραφε: «Με λένε (έχει σβήσει το όνομα) , είμαι 12 χρονών. Γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη, πέρασα τρία χρόνια από τη ζωή μου στην Ορεστιάδα, άλλα έξι στα Τρίκαλα, ένα στην Αλόννησο και τώρα 2η χρονιά που βρίσκομαι στην Λευκάδα.

Παίζω κιθάρα, πιάνο και μαντολίνο. Περνάω ωραία γενικά σε όποιο μέρος και να πάω, κάνω φίλους κλπ. Σε μια παραλία της Πλαγιάς. 28 Ιανουαρίου 2024».

Μία μέρα αργότερα η μικρή που έριξε το μπουκάλι με το γράμμα στη θάλασσα βρέθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις