Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεροκάματο του τρόμου για τους οδηγούς ταξί της Ξάνθης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στιγμές τρόμου έζησαν τις τελευταίες ημέρες δύο οδηγοί ταξί στην Ξάνθη που έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στον οικισμό του Δροσερού, κοντά στην περιοχή του ΟΑΕΔ. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 10:30 το πρωί, πίσω από τον ΟΑΕΔ όταν δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες – νεαροί σε ηλικία και πιθανότατα ανήλικοι σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού – επιτέθηκαν σε ταξί που εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή, περικυκλώνοντας το όχημα και αιφνιδιάζοντας τον οδηγό.

Ακολούθως οι δράστες άνοιξαν ταυτόχρονα όλες τις πόρτες του οχήματος αρπάζοντας την κερματοθήκη που υπήρχε μέσα στο ταξί ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 6:30 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης, μπροστά από τον ΟΑΕΔ της πόλης, με τους δράστες – που παραμένουν άγνωστοι – να ανέρχονται αυτή την φορά σε 3 άτομα και να χρησιμοποιούν τον ίδιο ακριβώς τρόπο κλέβοντας χρήματα και από τον δεύτερο οδηγό ταξί.

Τα κρούσματα, όπως ήταν φυσικό, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους οδηγούς ταξί της περιοχής μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι αντίστοιχο. Σε παρελθόν έχουν σημειωθεί δεκάδες αντίστοιχες επιθέσεις με θύματα οδηγούς ταξί που εκτελούν δρομολόγια μέσα ή περιμετρικά του οικισμού, με λεία χρήματα που διατηρούν οι ίδιοι στην κατοχή τους ενώ τις περισσότερες φορές οι δράστες προκαλούν φθορές και στα οχήματα, ενώ έχει απειληθεί ακόμη και η ζωή των οδηγών.

Πηγή: XanthiNea

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε