Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεσαρά: Ομολόγησε το έγκλημα ο Ρουμάνος εργάτης

Μεσαρά: Ομολόγησε το έγκλημα ο Ρουμάνος εργάτης

Πριν καν περάσουν 24 ώρες από την άγρια δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά της Κρήτης, το έγκλημα εξιχνιάστηκε. Δράστης είναι ο εργάτης που δούλευε στο κτήμα του, ο οποίος και ομολόγησε. Το θύμα του φερόταν βίαια, ενώ είχαν και οικονομικές διαφορές, είπε.

Η δολοφονία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (23.08.2021) στην αυλή του σπιτιού του 39χρονου, στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς. Το θύμα, παλιός γνώριμος των αρχών, καθόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε τα πυρά που του έκοψαν το νήμα της ζωής και μάλιστα μπροστά στα μάτια της κόρης του. 

Η πρώτη σκέψη των αστυνομικών ήταν πως όποιος τον δολοφόνησε, ένιωθε μίσος για εκείνον. 

Οι υποψίες δεν άργησαν να στραφούν και στον Ρουμάνο εργάτη, τον άνθρωπο που βρήκε νεκρό τον κτηνοτρόφο και μάλιστα είχε πει στους αστυνομικούς αρχικά ότι εκτός από μάρτυρας ήταν και παρ’ ολίγον θύμα, αφού, όπως ισχυρίστηκε άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε να δει τι έγινε και τότε ο “δράστης” πυροβόλησε προς το μέρος του κι εκείνος κρύφτηκε.

Τελικά, το μεσημέρι της Τρίτης, ο εργάτης ομολόγησε ότι εκείνος εκτέλεσε τον κτηνοτρόφο στη Μεσαρά. Είπε πως είχαν οικονομικές διαφορές και το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια. 

Ο Ρουμάνος, σύμφωνα με το ekriti.gr, έπεσε σε αντιφάσεις την ώρα της ανάκρισης. 

Ο εργάτης πρόσεχε τα πρόβατα του 39χρονου τα τελευταία 4 χρόνια και έμενε σε ένα σπιτάκι μέσα στο κτήμα όπου βρίσκεται η κτηνοτροφική μάντρα του θύματος, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας σύμφωνα με το Cretalive. 

Σύμφωνα με το Cretalive, ακόμη ένας ακόμα Ρουμάνος, τον οποίο ο δράστης φιλοξενούσε, συνελήφθη ως συνεργός στη δολοφονία, καθώς προμήθευσε στον φυσικό αυτουργό το όπλο του φόνου. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις