Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Αυτή είναι η κρεατομηχανή που κατακρεούργησε την 50χρονη

Μεσολόγγι: Αυτή είναι η κρεατομηχανή που κατακρεούργησε την 50χρονη

Φρικτό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής μια γυναίκα στο Μεσολόγγι όταν την διαμέλισε ένα μηχάνημα κρεοπωλείου.

Η άτυχη γυναίκα από το Μεσολόγγι πήγε να καθαρίσει τη συγκεκριμένη μηχανή, η οποία της έπιασε τα μαλλιά και στη συνέχεια την τράβηξε μέσα τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη μίλησε στην εκπομπή Tlive δείχνοντας το μηχάνημα που κατακρεούργησε την 50χρονη γυναίκα. «Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα», είπε

Η αδερφή της γυναίκας δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και αναρωτιέται γιατί είχαν το συγκεκριμένο μηχάνημα στις πρίζες. «Ήταν ένας άγγελος και τη βοηθούσε και η κόρη της. Δούλευε εκεί ένα μήνα. Γιατί είχαν τα εργαλεία στις πρίζες. Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και φώναξε και εμένα. ”Θεία βοήθεια η μάνα μου”. Πήγα και την είδα και τρελάθηκα».

Στην εκπομπή Tlive μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφοντας τις εικόνες της φρίκης που αντίκρισε… «Ηταν γονατισμένη με φορά προς τα πίσω Είχε σφηνώσει το κεφάλι και πρέπει να έσπασε τον αυχένα. Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα. Την τράβηξε μέσα ανάποδα».

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις