Τετάρτη, 28 Φεβ.
15oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Ελεύθερος και πάλι ο κρεοπώλης – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Μεσολόγγι: Ελεύθερος και πάλι ο κρεοπώλης – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Ελεύθερος και ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι καθώς το απόγευμα της Τρίτης (09/01/2024) ολοκληρώθηκε ο νέος κύκλος κατάθεσης στην Ασφάλεια για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον 31χρονο Μπάμπη, που αγνοείται στο Μεσολόγγι και όπως αναφέρει το messolonghinews.gr, μετά την κατάθεσή τους αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης επιμένει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Ο κρεοπώλης επαναλαμβάνει πως το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή, όπως λέει, δεν τον είδε ξανά, με τις Αρχές να βάζουν σε αντιδιαστολή τα λόγια του, με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο 50χρονος άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση, στη συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο του Μεσολογγίου και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών.
Στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης είχε απαντήσει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Πιστεύω πως ο αδερφός μου δεν είναι καλά – Καλέσαμε το Ανθρωποκτονιών»

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και γρήγορα γιατί η μητέρα μου είναι στα όρια κατάρρευσης που δε ξέρει που βρίσκεται το παιδί της. πιστεύω ότι δεν είναι καλά ο Μπάμπης, αν ήταν καλά θα είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα μου. Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οποίος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Και οι Αρχές να τρέξουν την υπόθεση, καλέσαμε εμείς το Ανθρωποκτονιών μετά από παραίνεση δημοσιογράφου. Δεν ήταν δική μας αυτή η δουλειά, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από νωρίς», ανέφερε η Χριστίνα.
Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε: «Η υπόθεση «φωνάζει». Οι έρευνες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ερωτήματα και υπάρχουν κενά. Δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και να αφήνω τον φίλο μου σε ερημικό σημείο να πάει για κυνήγι με άλλον φίλο του, και να μην τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ο φίλος. Δεν γίνεται να σβήνονται κάποια στο9ιχεια από το κινητό. Δεν μπορείς να λες “δεν θυμάμαι” μετά από λίγες ώρες για ένα γεγονός, και ειδικά για έναν φίλο σου. Θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα».

Τι αναφέρει φίλος του 31χρονου και του κρεοπώλη

«Όταν με πήρε εμένα η μάνα του τηλέφωνό και μου λέει ο… έχει χαθεί και αν γνωρίζω κάτι, της λέω ”πως χάθηκε, τι έγινε”. Μου λέει, και βάζει τα κλάματα η γυναίκα και μου λέει πως φοβάται κάτι. Τη ρώτησα τι φοβάται και μου είπε πως φοβάται μην έχει συμβεί κάτι κακό στο παιδί. Της είπα πως, πώς γίνεται αυτό είμαστε ένα χωριό όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας», είπε αρχικά.
Κι συνέχισε: «”Φοβάμαι” μου λέει γιατί του χρωστούσαν λεφτά. Ρώτησα ποιος και μου είπε.

Ήξερα ότι υπάρχει ένα ποσό μικρό και ότι αυτό ξεχρεώθηκε. Και μου είπε πως, ”πως υπήρχαν 17.000 ευρώ που του χρώσταγε του παιδιού ο… μαζί με έναν από το Αγρίνιο και τα οποία έλεγαν ότι θα του τα δώσουν τα Χριστούγεννα και δεν του τα έχουν δώσει. Μου είπε ακόμη πως ο… Ταξιδεύει για το χωριό αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης. Αυτό μας έκανε εντύπωση και μας, εφόσον είχε χαθεί ένας φίλος γιατί δεν ενημερώνεις και εμένα πού τον έχεις πάει να έρθουμε κάτω να δούμε. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις