Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Ο φόβος για κούρεμα καταθέσεων τους στοίχισε 34.300€ – Μαύρο δάκρυ για τριμελή οικογένεια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόλαβαν να σηκώσουν τις καταθέσεις τους, πριν την επιβολή των capital controls. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσαν…

Με το φόβο του «κουρέματος» των καταθέσεων ζούσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας και «σήκωσαν» τις αρκετά μεγάλες καταθέσεις τους από την τράπεζα, πριν ακόμη επιβληθούν τα capital controls, πιστεύοντας ότι θα ήταν πιο ασφαλείς σε ένα μπαούλο!  Όπως αποδείχθηκε όμως, κάθε άλλο παρά ασφαλές ήταν το υπέρογκο ποσό των 34.000 ευρώ! Όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου η 43χρονη κόρη του ζευγαριού, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι των γονιών της κατά τη διάρκεια της απουσίας τους και βρήκαν τον πολύτιμο «θησαυρό», τον οποίο φυσικά και άρπαξαν! Μάλιστα, οι διαρρήκτες αποδείχθηκαν… αχόρταγοι, αφού δεν αρκέστηκαν στην πλούσια λεία τους αλλά συνέχισαν να κάνουν άνω – κάτω όλα τα δωμάτια του σπιτιού!

Τελικά, βρήκαν σε ένα συρτάρι άλλα 300 ευρώ, τα οποία έβαλαν στην τσέπη και έγιναν άφαντοι χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Η Ασφάλεια ερευνά την υπόθεση που έφερε σε απόγνωση τους δυο ηλικιωμένους.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε