Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Πτώση θανάτου από μπαλκόνι για 16χρονο μαθητή! Συγκλονίζουν οι γονείς του

Μεσολόγγι: Πτώση θανάτου από μπαλκόνι για 16χρονο μαθητή! Συγκλονίζουν οι γονείς του

Ο άτυχος μαθητής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Μεσολόγγι. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, μετά την πτώση, δεν απέδωσαν…

Στη γενναία απόφαση να χαρίσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους δωρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους που έφυγε από τη ζωή, πήραν οι γονείς του 16χρονου από το Μεσολόγγι ο οποίος κατέληξε στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου ύστερα από την πτώση του το περασμένο Σάββατο από τον 3ο όροφο της πολυκατοκίας όπου διέμενε η οικογένειά του.

Η διαδικασία αφαίρεσης των οργάνων θα γίνει σήμερα καθώς χθες δεν υπήρχε διαθέσιμο μέσο. Πρόκειται για το ήπαρ, την καρδιά, τους κερατοειδής και τα νεφρά του 16χρονου που θα χαρίσουν ζωή σε ασθενείς Ελληνικών νοσοκομείων. Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρά.

Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων.

Tα τραύματα του ανηλίκου ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο μαθητής της Α’ Λυκείου, υπέκυψε στα τραύματα του.

Πηγή: thebest.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις