Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Βίντεο με αυτοκίνητο να γκρεμίζει με την όπισθεν την περίφραξη του νοσοκομείου

Μεσολόγγι: Βίντεο με αυτοκίνητο να γκρεμίζει με την όπισθεν την περίφραξη του νοσοκομείου

Το αυτοκίνητο φεύγει με την όπισθεν και καταστρέφει ένα τμήμα από την περίφραξη του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι. Τι συνέβη στο σημείο…

Είναι μεσημέρι Δευτέρας 30 Οκτωβρίου και στο νοσοκομείο στο Μεσολόγγι επικρατεί αναστάτωση. Ένα αυτοκίνητο φεύγει με την όπισθεν και μεγάλη ταχύτητα και αφού καταστρέφει τμήμα της περίφραξης, το βλέπουμε να καταλήγει σε δρόμο που περνούσαν οχήματα. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Με τον ιδιοκτήτη να ειδοποιείται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και να σπεύδει στο σημείο. Όπως φαίνεται ένα λάθος του έφερε τις παρακάτω εικόνες, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να κατρακυλά από τη ράμπα των Επειγόντων του νοσοκομείου, χωρίς μέσα να υπάρχει κανείς. Όπως φαίνεται ο οδηγός βγήκε γρήγορα από αυτό και είτε δεν το ασφάλισε είτε με κάποιο τρόπο λύθηκε το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο άρχισε ακυβέρνητο να κινείται με την όπισθεν.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα περνάει ένα μηχανάκι από το αντίθετο ρεύμα και αμέσως μετά ένα κόκκινο αυτοκίνητο που φρενάρει για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Πηγή: messolonghivoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις