Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Αυτοκτόνησε όταν πίστεψε πως σκότωσε τη γυναίκα του – Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κυπαρισσία!

Μεσσηνία: Αυτοκτόνησε όταν πίστεψε πως σκότωσε τη γυναίκα του – Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κυπαρισσία!

Συγκλονισμένη η Κυπαρισσία από την ανείπωτη τραγωδία στο Στασιό. Σε κατάσταση σοκ ο γείτονας του ζευγαριού που ειδοποίησε την αστυνομία…

Συγκλονισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, από το φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Κοινότητα Στασιού, με νεκρό ένα 78χρονο άνδρα και μια 70χρονη γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση από πυροβολισμό.

Ο 78χρονος άνδρας από τη Γερμανία εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού του, γύρω στις 11.00 χθες το πρωί, από γείτονά του. Αμέσως ο γείτονας ειδοποίησε το Α.Τ. Τριφυλίας και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα στο φερόμενο ως αυτόχειρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το πιστόλι του εγκλήματος. Στο εσωτερικό του σπιτιού αντίκρισαν την 70χρονη σύζυγό του σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε πυροβοληθεί στο μέτωπο σχεδόν εξ επαφής.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, με την κατάστασή της να είναι εξαιρετικά κρίσιμη, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Οι αστυνομικές Αρχές που ερεύνησαν τον τόπο του φονικού αποκλείουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να έπεσε θύμα κακοποιών με στόχο τη ληστεία, αφού στο σπίτι δεν υπάρχουν ευρήματα ή σημάδια διάρρηξης.

Παράλληλα βρέθηκαν άθικτα χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές. Όπως εκτιμάται, ο άνδρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια, θεωρώντας ότι αυτή είναι νεκρή, βγήκε από το σπίτι τους και αυτοπυροβολήθηκε στο θώρακα.

Το σπίτι του ζευγαριού, το οποίο είχαν αγοράσει πριν από χρόνια και διέμεναν σε αυτό αρκετούς μήνες κάθε έτος, πλην του τόπου μόνιμης διαμονής τους στη Γερμανία, βρίσκεται έξω από τον οικισμό της Κοινότητας Στασιού, στην περιοχή με το τοπωνύμιου «Μπουντρούχα».

Ο γείτονας που εντόπισε αιμόφυρτο τον 78χρονο ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι στις 06.00 το πρωί, άκουσε κάτι σαν δυνατούς κρότους ή πυροβολισμούς, αλλά το μυαλό του δεν πήγε στο κακό, ούτε μπορούσε να φανταστεί πως θα είχε συμβεί τέτοιο φονικό στο διπλανό σπίτι.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, τόσο ο γείτονας όσο και κάτοικοι του Στασιού έλεγαν πως το ζευγάρι των Γερμανών ήταν ήσυχοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι, δεν είχαν δώσει δικαιώματα, ωστόσο, όπως προσέθεταν, δεν μπορούν να γνωρίζουν τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή και την οικογένειά τους και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετώπιζαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις