Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεσσηνία: Δύο οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα – Χαροπαλεύει 31χρονος φίλος τους

Μεσσηνία: Δύο οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα – Χαροπαλεύει 31χρονος φίλος τους
To μοιραίο ΙΧ μετά το τροχαίο - ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr

Επβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την 15χρονη που απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη, μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 31χρονος τραυματίας…

Ένας 23χρονος και μία 15χρονη έχασαν την ζωή τους, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 68ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Μεθώνης, κοντά στην περιοχή Άγριλος στη Μεσσηνία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Στο σημείο του δυστυχήματος οι εικόνες ήταν σκληρές, με τους τρεις επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ να παραμένουν εγκλωβισμένοι. Ο ένας ανασύρθηκε νεκρός και οι δύο φίλοι του, σοβαρά τραυματισμένη. Η άτυχη κοπέλα δεν τα κατέφερε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, μία 15χρονη και ένας 31χρονος, εξετράπη, για άγνωστη ακόμη αιτία, από την πορεία του, προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος, ενώ η 15χρονη και ο 31χρονος διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η 25χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε και η πυροσβεστική υπηρεσία που συνέδραμε με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες στις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της υγείας τους. Δυστυχώς η κοπέλα δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή της.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις