Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεσσηνία: Έκλεψαν την κόρη του Γιώργου Λεβεντάκη – Οργή και φόβος μετά το νέο χτύπημα!

Μεσσηνία: Έκλεψαν την κόρη του Γιώργου Λεβεντάκη – Οργή και φόβος μετά το νέο χτύπημα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Η είδηση έγινε γρήγορα κεντρικό θέμα συζήτησης στα Φιλιατρά. Η κόρη του Γιώργου Λεβεντάκη προσπαθεί να αφήσει πίσω τις εικόνες…

Τον εφιάλτη βίωσε προχθές το βράδυ η οικογένεια του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη, καθώς άγνωστοι δράστες «μπούκαραν» στην οικία της οικογένειας της κόρης του, στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών «σηκώνοντας» κοσμήματα και χρυσαφικά συναισθηματικής αλλά και υψηλής οικονομικής αξίας.

Την παραβίαση διαπίστωσε η ίδια η κόρη του δημάρχου με την οικογένειά της όταν επέστρεψαν στην οικία τους, που βρίσκεται επί του δρόμου Φιλιατρών – Αγίας Κυριακής, περί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Όπως φαίνεται
οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οικογένειας της κόρης του δημάρχου και έδρασαν κατά τη διάρκεια αυτής.

Μπήκαν από παράθυρο, στο πίσω μέρος της οικίας, το οποίο ήταν καλυμμένο εξωτερικά με σιδερένια κάγκελα τα οποία και έσπασαν, ενώ η οικία διέθετε και συναγερμό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως χτύπησε.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, αστυνομικοί υπάλληλοι του οποίου ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού για ευρήματα και στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τόσο στον οικισμό της Αγίας Κυριακής, όσο και ευρύτερα στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, τελευταία σημειώνονται αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας με διαρρήξεις και κλοπές, πολλές εκ των οποίων ωστόσο δεν καταγγέλλονται στις αρχές και δεν καταγράφονται.

Τα κρούσματα επιτείνουν την ανασφάλεια και το φόβο των κατοίκων της περιοχής της Τριφυλίας, ενώ την ίδια στιγμή, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής στο tharrosnews.gr, ουδέν γίνεται για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της ευρύτερης περιοχής και αισθάνονται έρμαια των κακοποιών στοιχείων.

Σημειώνουν, δε, πως, απαιτείται άμεσα, ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων Κυπαρισσίας αλλά και Γαργαλιάνων με προσωπικό και μέσα, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, και βεβαίως να υπάρχει περισσότερη, μεγαλύτερη, πιο έντονη και συστηματικότερη αστυνόμευση της περιοχής, για πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας και εμπέδωση – ξανά – αισθήματος ασφάλειας στην Τριφυλία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις