Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Εκβιασμός μαθήτριας με γυμνές φωτογραφίες – Η γνωριμία στο διαδίκτυο ήταν σκέτη παγίδα!

Μεσσηνία: Εκβιασμός μαθήτριας με γυμνές φωτογραφίες – Η γνωριμία στο διαδίκτυο ήταν σκέτη παγίδα!

Δράστης ένας 22χρονος Αλβανός, που συνελήφθη στη Μεσσηνή. Σύμφωνα με την αστυνομία, εκβίαζε μια 14χρονη μαθήτρια απαιτώντας να έρθουν σε ερωτική επαφή για να μην δημοσιοποιήσει στο Instagram γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο…

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ο 22χρονος μέσω του Instagram επικοινωνούσε με τη 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου. Μέσω του ίντερνετ φαίνεται πως αντάλλαξαν γυμνές φωτογραφίες τους και στη συνέχεια ο 22χρονος της ζήτησε να συναντηθούν για να συνευρεθούν ερωτικά.

Η 14χρονη αρνήθηκε και τότε ο 22χρονος άρχισε να την απειλεί πως αν δεν ενδώσει, θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της στο ίντερνετ και στους χώρους που κυκλοφορεί. Η 14χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια έγινε καταγγελία στην Αστυνομία.

Παράλληλα, η 14χρονη επικοινωνούσε μέσω του διαδικτύου και με έναν 16χρονο αλλοδαπό, στον οποίο επίσης είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο και αυτός κατηγορείται ότι τα διακίνησε σε τρίτα άτομα διασύροντάς την.

Στις 25 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανήλικο αλλοδαπό, ο οποίος παραδέχθηκε ότι του είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο η 14χρονη και τις είχε στείλει με τη σειρά του σε φίλους του, αλλά στη συνέχεια τα έσβησε γιατί έμαθε ότι η κοπέλα είχε μιλήσει στη μητέρα της. Ισχυρίσθηκε, δε, ότι είχε σχέση μαζί της.

Την Τρίτη εντοπίσθηκε και ο 22χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της ανήλικης. Μάλιστα, υποστηρίζει πως η κοπέλα τού είχε κρύψει την ηλικία της και του είχε πει ότι είναι 16 ετών.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις