Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεσσηνία: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Τριφυλία

Μεσσηνία: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Τριφυλία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Τριφυλία στη Μεσσηνία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Σκοτώθηκε ένας 25χρονος και τραυματίστηκαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ…

Σκληρές εικόνες τη νύχτα στην περιοχή που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία. Αυτοκίνητο, μετά από τρελή πορεία, κατέληξε σε δέντρο και αμέσως μετά σε κάγκελα που υπήρχαν. Ταχύτατα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Ένα άτομα απεγκλωβίστηκε νεκρό και άλλα δύο – μία νεαρή γυναίκα και ένας νεαρός άντρας – σοβαρά τραυματισμένοι. Ο κίνδυνος για τη ζωή τους, δεν έχει περάσει. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τους κρατήσουν στη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην Ε.Ο. Μεθώνης – Πύργου στο ύψος της Φαρακλάδας στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, ο οδηγός του οχήματος που είχε κατεύθυνση προς Πύργο έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ «καρφώθηκε» σε δέντρο, ενώ αμέσως μετά κατέληξε σε κάγκελα.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 25χρονου από την Κυπαρισσία, ενώ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σε σοβαρή κατάσταση έχουν μεταφερθεί μια 23χρονη και ένας 31χρονος.

Άμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία που συνέδραμε με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες στις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της υγείας τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις