Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεσσηνία: “Μαύρο δάκρυ” στην πράσινη τσόχα – Η νύχτα που θα θυμούνται και η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα!

Μεσσηνία: “Μαύρο δάκρυ” στην πράσινη τσόχα – Η νύχτα που θα θυμούνται και η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα!

Περίμεναν με ανυπομονησία τη χθεσινή νύχτα αλλά τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή. “Να φύγει και να μην ξανάρθει το 2017″…

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν χθες (30.12.2016) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, 11 Έλληνες, ηλικίας από 23 έως 64 ετών, αντίστοιχα και ένας 34χρονος Αλβανός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 46χρονο που αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες (30.12.2017) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 46χρονου, ο οποίος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται.

Διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους 11 συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή με χρήματα, του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», συμμετέχοντας και ο ίδιος. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:52 παιγνιόχαρτα, 538 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 2.145 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις