Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μεσσηνία: Μυστηριώδης θάνατος γυναίκας μετά από χειρουργείο – Η ενημέρωση των γιατρών!

Μεσσηνία: Μυστηριώδης θάνατος γυναίκας μετά από χειρουργείο – Η ενημέρωση των γιατρών!

Η 57χρονη γυναίκα από τη Μεσσηνία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά…

Μια 57χρονη μητέρα από την Μεσσηνία έχασε ξαφνικά τη ζωή της την Τετάρτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, βυθίζοντας την οικογένειά της στο πένθος και τα αναπάντητα ερωτήματα.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο ιδιωτικό νοσοκομείο από την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη.

Κι ενώ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πορεία της εξελισσόταν ικανοποιητικά, από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά άρχισε να υποτροπιάζει.

Τελικά, η 57χρονη κατέληξε προχθές υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, ενώ η πρώτη ενημέρωση στους οικείους ανέφερε ως αιτία ισχυρή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Ωστόσο, από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας ορίσθηκε τεχνικός σύμβουλος – ιατροδικαστής, ο οποίος χθες αναμενόταν να προχωρήσει σε νεκροψία – νεκροτομή για λογαριασμό των οικείων της. Η κηδεία της 57χρονης θα γίνει σήμερα στην Καλαμάτα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις