Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Οι ληστές της γιαγιάς άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου – Εκ διαμέτρου αντίθετες οι αντιδράσεις τους!

Μεσσηνία: Οι ληστές της γιαγιάς άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου – Εκ διαμέτρου αντίθετες οι αντιδράσεις τους!

Οι δύο τσιγγάνοι επιτέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στην 85χρονη, την πέταξαν κάτω και με τη χρήση σωματικής βίας της πήραν την τσάντα, που περιείχε χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα…

Με την προφυλάκιση του 37χρονου και την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους του 21χρονου, ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι (20-08-2018) στον ανακριτή οι απολογίες των δύο Ρομά που κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 85χρονης στο Πήδημα στη Μεσσηνία την περασμένη Παρασκευή.

Οι δύο τσιγγάνοι επιτέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στην 85χρονη, την πέταξαν κάτω και με τη χρήση σωματικής βίας της πήραν την τσάντα, που περιείχε χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς. Ο 37χρονος εντοπίσθηκε το μεσημέρι στο Αριοχώρι και λίγη ώρα αργότερα ο 21χρονος στον Άγιο Φλώρο. Αμφότεροι είχαν απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές.

Ο 37χρονος χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Από την άλλη πλευρά, ο 21χρονος, σύμφωνα και με το συνήγορο υπεράσπισής του, παραδέχθηκε την πράξη του και εμφανίσθηκε μετανιωμένος κατά την απολογία του στον ανακριτή, υπογραμμίζοντας πως είναι χρήστης ναρκωτικών και εκείνη τη στιγμή βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Αποφασίστηκε λοιπόν, να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις