Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Πάνω από το κεφάλι του, αυτά τα φίδια – Πάγωσε στα Φιλιατρά όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί

Μεσσηνία: Πάνω από το κεφάλι του, αυτά τα φίδια – Πάγωσε στα Φιλιατρά όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί

Τα φίδια στα Φιλιατρά έφταναν τα 3 μέτρα το καθένα και οι εικόνες από τη Μεσσηνία, δείχνουν τα όσα έζησε ένας αγρότης, από τη μια στιγμή στην άλλη…

Περιπέτεια για αγρότη στη Μεσσηνία και τα Φιλιατρά, όταν διαπίστωσε πως δύο φίδια βρίσκονταν πάνω από το κεφάλι του, σε απόσταση βολής. Μετά το αρχικό σοκ, ο αγρότης απομακρύνθηκε και δεν δέχτηκε επίθεση. Τα φίδια είχαν σκαρφαλώσει σε δέντρο και δεν έφευγαν από το σημείο. Οι εικόνες κάνουν τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου, με τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, να προσπαθεί να συνέλθει από τις εικόνες που έζησε.

Δύο τεράστια φίδια περίπου 3 μέτρων κατατρόμαξαν αγρότη ο οποίος εκτελούσε εργασίες τις προηγούμενες μέρες στην ευρύτερη περιοχή στα Φιλιατρά. Τα ερπετά είχαν τυλιχθεί πάνω από ένα ελαιόδεντρο και δεν έφευγαν από το σημείο.

Μάλιστα, ο αγρότης δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία τους και μόλις τα είδε σε απόσταση ενός μέτρου από το κεφάλι του πάγωσε! Τα φίδια εκτιμάται ότι ήταν λαφιάτες και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 4 μέτρα. Κυνηγουν κυρίως στο έδαφος αλλά σκαρφαλώνουν συχνά σε δέντρα και θάμνους.

Τρέφονται με μικρά θηλαστικά όπως αρουραίους και άλλα τρωκτικά, μικρά κουνέλια, πτηνά, σαύρες, αμφίβια και αυγά. Είναι μέτριας επιθετικότητας φίδια που δαγκώνουν αν αισθανθούν ότι κινδυνεύουν. Δείτε τις εικόνες του gargalianoionline.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις