Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μεσσηνία: Το πιο περίεργο τροχαίο – Οι αναπάντητοι γρίφοι πίσω από αυτές τις αποκαλυπτικές εικόνες [pics]

Μεσσηνία: Το πιο περίεργο τροχαίο – Οι αναπάντητοι γρίφοι πίσω από αυτές τις αποκαλυπτικές εικόνες [pics]

Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις μετά το περίεργο τροχαίο στη Μεσσηνία. Οι εικόνες στο σημείο δείχνουν τα όσα προηγήθηκαν…

To περίεργο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28-05-2018) στην Ε.Ο. Φιλιατρών – Μαραθόπολης στη Μεσσηνία, λίγα μέτρα έξω από τα Φιλιατρά. Πιο συγκεκριμένα, ένα επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας BMW βρέθηκε καρφωμένο σε κολώνα της ΔΕΗ χωρίς ωστόσο να υπάρχει πουθενά ο οδηγός του αυτοκίνητου!

Ο οδηγός φαίνεται πως είχε κατεύθυνση προς Φιλιατρά όταν για άγνωστη αίτια, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ. Η σύγκρουση φαίνεται πως ήταν σφοδρή καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκίνητου, με το μπροστινό του μέρος να μετατρέπεται σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ωστόσο, προς έκπληξη όλων ο οδηγός του αυτοκίνητου «εξαφανίστηκε», ενώ το όχημα δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας έφτασαν στο σημείο προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ενώ λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το δρόμο, καθώς είχε «κλείσει» το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΗ καθώς η κολώνα υπέστη ζημιές.

Όλα δείχνουν πως ο οδηγός βρήκε τις δυνάμεις και απομακρύνθηκε από το σημείο για να αποφύγει τους αστυνομικούς. Η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου στη Μεσσηνία

Πηγή: gargalianoionline.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις