Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Τριφυλία για τους θανάτους 15χρονης και 23χρονου σε τροχαίο

Μεσσηνία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Τριφυλία για τους θανάτους 15χρονης και 23χρονου σε τροχαίο

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα άτυχα παιδιά στη Μεσσηνία μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετά το τροχαίο. Αγωνία για τον 31χρονο τραυματία…

Το τροχαίο στη Μεσσηνία στοίχισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά από την Τριφυλία. Σε έναν 23χρονο και μια 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό ήταν και ένας 31χρονος που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, με δύο οικογένειες να παραμένουν απαρηγόρητες. Στο σημείο του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί στο παρελθόν πολλά ατυχήματα και θεωρείται ως ένα από τα πλέον επικίνδυνα.

Θρήνος στην Τριφυλία και τη Μεσσηνία, για τον άδικο χαμό των δύο νέων, 15 και 23 χρόνων, στο τροχαίο που σημειώθηκε στα Διπόταμα Φαρακλάδας το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου του 2024. Το σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία νέα παιδιά και κινούνταν στην εθνική οδό Φιλιατρών – Κυπαρισσίας, με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του στο γεφυράκι στα Διπόταμα, ένα προβληματικό σημείο του δρόμου – καρμανιόλα, χτύπησε σε δέντρο και ακολούθως στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το 23χρονο αγόρι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ όλοι εγκλωβίστηκαν στην άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία του tharrosnews.gr.

Μία 15χρονη, μαθήτρια του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, τραυματίστηκε σοβαρά και μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα δύο παιδιά ήταν κάτοικοι Κυπαρισσίας, ενώ ο τρίτος της παρέας, ένας 31χρονος από το Δώριο, απεγκλωβίστηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις