Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μεσσηνία: Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η γυναίκα που ζεμάτισε και σκότωσε με ξύλινο πλάστη τον άντρα της!

Μεσσηνία: Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η γυναίκα που ζεμάτισε και σκότωσε με ξύλινο πλάστη τον άντρα της!

“Δεχόμουν συνεχώς λεκτική και σωματική βία” είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας της. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…

Προφυλακιστέα κρίθηκε χθες μετά την απολογία της, η 68χρονη από το χωριό Σκάλα Οιχαλίας για το θάνατο του 73χρονου συζύγου της ύστερα από σοβαρά χτυπήματα που του κατέφερε κυρίως στο κεφάλι με έναν ξύλινο πλάστη και αφού του είχε ρίξει μια κατσαρόλα με βραστό νερό.

Η δικηγόρος υπεράσπισής της, η οποία έχει διορισθεί αυτεπάγγελτα, σημείωσε ότι ζητήθηκε και έγινε δεκτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την 68χρονη, ενώ εκτίμησε ότι η γυναίκα βιώνει μετατραυματικό σοκ.

Χθες, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 68χρονη είπε πως από τότε που παντρεύτηκαν δεχόταν συνεχώς λεκτική και σωματική βία από το σύζυγό της. Μάλιστα, η δικηγόρος της, ζήτησε να γίνει ψυχιατρική εξέταση, ενώ μετά την απολογία σημείωσε σε δηλώσεις της ότι η κακοποίησή της 68χρονης ήταν παρατεταμένη όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, η ίδια η γυναίκα περιέγραψε ότι υπήρξε ένα επεισόδιο εκείνη την ημέρα, το οποίο «ξεχείλισε το ποτήρι» και, όπως είπε χαρακτηριστικά, «τρελάθηκε» και δεν κατάλαβε τι έκανε.

Ακόμα δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει γίνει και όπως είπε η δικηγόρος της, φαίνεται να βιώνει μετατραυματικό σοκ. Μετά την απόφαση προφυλάκισής της, η 68χρονη θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Το χρονικό

Ο 73χρονος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι τους, στο δωμάτιο. Η 68χρονη υποστηρίζει πως προηγήθηκε φραστικός διαπληκτισμός, καθώς τελευταία αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους εξαιτίας παλαιότερων ενεργειών του άντρα της. Η 68χρονη αρχικά πήρε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, το οποίο έριξε στον άτυχο 73χρονο, όπως ήταν ξαπλωμένος, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και το σώμα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι φωνές του άτυχου ηλικιωμένου «πονάω, πονάω» ακούσθηκαν έξω από το σπίτι, όμως κάποιοι συγχωριανοί θεώρησαν ότι ήταν άρρωστος και γι’ αυτό φώναζε.

Η 68χρονη, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Πήρε στα χέρια της έναν μεγάλο ξύλινο πλάστη και άρχισε να χτυπάει τον 73χρονο στο κεφάλι και το σώμα, προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αφήνοντάς τον βαριά τραυματισμένο.

Αμέσως μετά την πράξη της βγήκε από το σπίτι και ζητούσε ταξί για να τη μεταφέρει στο Μελιγαλά. Προσφέρθηκε ένας συγχωριανός της, ο οποίος πήγαινε εκεί και του ζήτησε να την αφήσει στο αστυνομικό τμήμα. Μόνο όταν έφτασαν του είπε ότι πάει να παραδοθεί γιατί σκότωσε τον άντρα της. Εκεί η 68χρονη ενημέρωσε τους αστυνομικούς για την πράξη της.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις