Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μεσσηνία: Στο σκαμνί για την απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού! Κενά και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση

Μεσσηνία: Στο σκαμνί για την απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού! Κενά και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση

Αναστάτωση στη Μεσσηνία με τις φωνές να ξεσηκώνουν μια ολόκλήρη περιοχή. “Η αρπαγή και η απαγωγή της κόρης μου δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή”. Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος μετανάστης που κατηγορείται…

Εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί ο 29χρονος Σουδανός εργάτης γης στα Φιλιατρά που μηνύθηκε από γονείς ανήλικου κοριτσιού για απόπειρα αρπαγής του παιδιού τους, στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της μητέρας του 3,5 ετών κοριτσιού, έπαιζε με άλλα παιδάκια όταν αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει και αποπειράθηκε να το αρπάξει από τον ώμο, ενώ η ίδια επενέβη αστραπιαία. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ ενημερώθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης. Οι γονείς με το κοριτσάκι μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλαν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στον αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και εργάζεται στα Φιλιατρά.

Click4more: Μεσσηνία: Χαμός με απόπειρα αρπαγής τρίχρονου παιδιού! Η μητέρα απέτρεψε την απαγωγή την τελευταία στιγμή

Ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το κορίτσι. Το Σάββατο οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται, καθώς φαίνεται να έχει πολλά «κενά» σημεία, ενώ άγνωστο είναι εάν μόνο ο ισχυρισμός της μητέρας μπορεί να θεωρηθεί ως αδιάσειστο στοιχείο για να σταθεί τόσο σοβαρό κατηγορητήριο.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις