Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Τον σκότωσαν σε κτήμα και ρωτούσαν στο χωριό αν είχαν ακούσει για κάποιο έγκλημα στα μέρη τους

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Μεσσηνία, με τη στυγερή δολοφονία 73χρονου, που ήταν αδερφός αντιδημάρχου…

Το έγκλημα στη Μεσσηνία εξιχνιάστηκε και τα νέα στοιχεία προκαλούν αίσθηση. Οι δράστες πήγαν όπως φαίνεται αποφασισμένοι να δολοφονήσουν τον άτυχο άντρα, που ήταν αδύνατον να γλιτώσει. Τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν με ένα εργαλείο, πιθανότατα κάβουρα, μέχρι που το θύμα τους, έπεσε νεκρό μπροστά τους. Τα όσα έκαναν στη συνέχεια προκαλούν αίσθηση.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο του φονικού και άρχισαν να ρωτούν στο χωριό, αν είχαν ακούσει για κανένα έγκλημα στα μέρη τους, με στόχο να οργανώσουν τα πλάνα τους. Οι απαντήσεις που έλαβαν ήταν αρνητικές και έτσι οι ίδιοι παρέμειναν στην περιοχή, όπου τελικά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο αδελφός του άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος στο χωράφι του, σύμφωνα με την αστυνομία, από έναν πατέρα και τα δύο παιδιά του, που είχαν πάει ως εργάτες για να φροντίσουν τις ελιές του άτυχου άνδρα. Όπως είπε ο κ. Στραβόλαιμος, «στην αρχή ομολόγησαν ότι τον σκότωσαν ο πατέρας και τα δύο παιδιά, μετά ανακάλεσαν και είπαν ότι τον σκότωσαν πατέρας, γιός και μια νύφη». 

«Εκείνη την ημέρα πήγαν στο κτήμα για να τον ληστέψουν και τον σκότωσαν για να μην αφήσουν ίχνη. Τον βρήκαμε σκοτωμένο στο κτήμα, χτυπημένο στο κεφάλι με ένα σίδερο ή ένα ξύλο. Του πήραν τα λεφτά από την τσέπη του, δύο κινητά, μια σκάλα και μηχανήματα που είχε μαζί του». 

«Ο αδελφός μου ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός, λεφτά είχε κτήματα είχε, αδέλφια είχε που τον βοηθάγανε», είπε ο αδελφός του θύματος. Σύμφωνα με τον κ. Στραβόλαιμο, «όπως μάθαμε είχαν έρθει από τους Γαργαλιάνους στην περιοχή, είχαν πάει στο Χατζή (χωριό της Πυλίας) και είχαν φεσώσει όλον τον κόσμο και αργότερα ήρθαν στο Πεταλίδι». 

«Έβαλε βενζίνη βερεσέ και μετά τον φόνο πήγε να πληρώσει βενζίνη με ένα 100ευρω και ρώτησε τον βενιζνά (σημ: ο πατέρας που κατηγορείται για την δολοφονία), αν άκουσε μήπως έγινε κανένα έγκλημα στο Πεταλίδι».

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις