Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Του έκοψαν το ρεύμα και άρχισε να πυροβολεί – Οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να υπακούσουν!

έκοψαν το ρεύμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χαμός σε σπίτι της Πύλου στη Μεσσηνία. Ο αγρότης όταν κατάλαβε πως του έκοψαν το ρεύμα, άρπαξε το όπλο και πρόλαβε τον εργολάβο και τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ…

Αγρότης στην Πύλο συνελήφθη επειδή πυροβόλησε όταν εργολάβος και υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ του έκοψαν το ρεύμα. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι ένας εργολάβος κι ένας υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι ενός 60χρονου αγρότη στην Πύλο. Οταν εκείνος αντιλήφθηκε τη διακοπή, άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί, αναγκάζοντας τον εργολάβο και τον υπάλληλο να του ξανασυνδέσουν το ρεύμα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο αγρότης πυροβόλησε στον αέρα. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς και πλέον καλείται να απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κτηνοτρόφος με αδυναμία στα χασισόδεντρα

Δίπλα στο στάβλο του, στον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών, φέρεται να καλλιεργούσε 8 χασισόδεντρα, ύψους από 2 έως 3 μέτρα, ένας 56χρονος κτηνοτρόφος από την περιοχή. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πήγαν το πρωί της Δευτέρας και ερεύνησαν το στάβλο στην περιοχή Κεραμιδάκι και σε γυάλινο βάζο βρήκαν 2 γραμμάρια χασίς.

Παραδίπλα υπήρχε ένας καλαμιώνας, όπου ο κτηνοτρόφος καλλιεργούσε τα 8 φυτά χασίς, ενώ σε ένα δέντρο βρέθηκε ένα τελάρο με 386 ημίχλωρη ποσότητα χασίς, που ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε τρυγήσει από τα φυτά. Στη διάρκεια της έρευνας παρών ήταν ο αδελφός του, ενώ ο ίδιος πήγε χθες και παραδόθηκε στα όρια του Αυτόφωρου στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις