Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία: Τράκαρε με αγριογούρουνο 60 κιλών και είδε αυτές τις εικόνες – Εφιάλτης για νεαρή οδηγό [pics]

Μεσσηνία: Τράκαρε με αγριογούρουνο 60 κιλών και είδε αυτές τις εικόνες – Εφιάλτης για νεαρή οδηγό [pics]

Το νέο τροχαίο με αγριογούρουνο σημειώθηκε στην περιοχή των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία. Η οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό της και είδε εικόνες που θα θυμάται για πάντα…

Άκρως επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση στην περιοχή των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία από τις «επιδρομές» αγριογούρουνων, ακόμα και στο παραλιακό τμήμα, ενώ μέσα σε λίγες μέρες προκλήθηκε δεύτερο τροχαίο ατύχημα από σύγκρουση αγριογούρουνου με όχημα.

Συγκεκριμένα, μετά το τροχαίο που συνέβη λίγο πριν το Πάσχα, όταν αγριογούρουνο προσέκρουσε σε λεωφορείο, προχθές το βράδυ (19-04-2018) προκλήθηκε τροχαίο από σύγκρουση αγριογούρουνου με Ι.Χ. που οδηγούσε νεαρή στην Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανού.

Η νεαρή οδηγός που κατευθυνόταν από τους Γαργαλιάνους προς την Πύλο είχε Άγιο. Κινούμενη με το όχημά της στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανός, στο ύψος του κόμβου του Βρωμονερίου, παρέσυρε αγριογούρουνο βάρους μεγαλύτερο των 60 κιλών, που διέσχιζε παράλληλα το οδόστρωμα.

Η οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει το ζώο, καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. Ευτυχώς, κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο δρόμο, χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές, καθώς το άγριο ζώο ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Οι εικόνες μετά το τροχαίο με το αγριογούρουνο

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, καθώς ο αριθμός των αγριογούρουνων έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να “κυκλοφορούν” πολύ συχνά σε δρόμους, αποτελώντας κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Γεγονός είναι πως θα πρέπει να ενταθούν οι πιέσεις για τη λήψη μέτρων, όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Τροχαίο με αγριογούρουνο και στη Φθιώτιδα

Στο ίδιο σημείο όπου είχε σκοτωθεί ο επιχειρηματίας από τα Καμένα Βούρλα, δύο οδηγοί σώθηκαν επειδή φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας. Παραλίγο λοιπόν νέα τραγωδία στην Εθνική οδό στην 153,6η χθ της Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της γέφυρας της Αρκίτσας. Στις 23:40 το βράδυ της Δευτέρας (16/4), αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μεγάλο αγριογούρουνο που κινούνταν κάθετα στο δρόμο και στη συνέχεια ΙΧ που ακολουθούσε χτύπησε από πίσω του!

Ευτυχώς και οι δύο οδηγοί ένας 57χρονος και ένας 54χρονος κάτοικοι Αθηνών, φορούσαν ζώνη και τη γλύτωσαν με τραύματα, ενώ τα οχήματά τους έπαθαν μεγάλες ζημιές. Σύμφωνα με διερχόμενο οδηγό που τράβηξε τις παρακάτω φωτογραφίες, ο πρώτος οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με οικογένεια γουρουνιών μη μπορώντας να αποφύγει ένα από αυτά.

Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα

Πηγή: gargalianoionline.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις