Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεσσηνία: Χτύπησαν στο κεφάλι και λήστεψαν γυναίκα – Οι εξηγήσεις των δραστών για την άγρια επίθεση!

Μεσσηνία: Χτύπησαν στο κεφάλι και λήστεψαν γυναίκα – Οι εξηγήσεις των δραστών για την άγρια επίθεση!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αστυνομία κατάφερε να λύσει το γρίφο της ληστείας. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, μετά την επίθεση των δραστών…

Στα Αρφαρά συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας το πρωί του Σαββάτου ένας 22χρονος Ρομά ο οποίος τον Ιανουάριο καταδικάσθηκε από το Μονομελές Εφετείο Καλαμάτας για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε κάθειρξη 13 ετών.

Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο την ημέρα εκείνη η παθούσα, στις 17 Αυγούστου περπατούσε στο δρόμο και πήγανε σε μαγαζί στο χωριό Πήδημα για να ψωνίσει. Σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο, κατέβηκε ένα άτομο, της άρπαξε την τσάντα στην οποία είχε 150 ευρώ και την πέταξε κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο 22χρονος Ρομά που συνελήφθη προχθές είναι αυτός που κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρπαξε την τσάντα της ηλικιωμένης. Στο δικαστήριο που έγινε τον Ιανουάριο δεν εμφανίσθηκε και καταδικάστηκε ερήμην.

Μαζί του καταδικάσθηκε άλλος ένας Ρομά, ο οποίος ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο και ήταν προφυλακισμένος. Αυτός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6,5 ετών και όπως ισχυρίσθηκε στην απολογία του, κάνει πολλά χρόνια χρήση ναρκωτικών και το μόνο που ήθελαν ήταν χρήματα για να πάρουν τη δόση τους.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις