Τοπικά Νέα

Μετά από όραμα γυναίκας… βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στις Λιβανάτες! ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί μιλούν για θαύμα! Η Μητρόπολη κρατά αποστάσεις, όμως οι κάτοικοι της περιοχής ήδη μιλούν για οστά Αγίου.

Η είδηση έγινε αμέσως γνωστή στην περιοχή όταν η γυναίκα επέστρεψε συγκλονισμένη από το ξωκλήσι του Αι Γιώργη του Φουστανελά, όπου οδηγήθηκε μετά από όνειρο.

Με περίσκεψη χειρίζεται το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στις Λιβανάτες, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας με τον κ. Νικόλαο να υποστηρίζει ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κάποιος για θεϊκό σημάδι ή όχι.

Το γεγονός ερευνάται, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το όραμα νεαρής γυναίκας, που είναι κάτοικος της περιοχής.

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη είπε ο κ. Νικόλαος.
Θα υπάρξει ανακοίνωση προσεχώς, αφού μελετηθούν όλα τα στοιχεία , αρχής γενομένης από την ιστορία που χαρακτηρίζει το μικρό εξωκκλήσι, όπου βρέθηκαν τα οστά.

Ο χρόνος αλλά και η έρευνα θα δείξει εάν πρόκειται για ένα γεγονός άξιον λόγου…

Πηγή: LamiaStar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα