Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μετά τους καύσωνες πλημμύρες σε Καβάλα και Δράμα

Μετά τους καύσωνες πλημμύρες σε Καβάλα και Δράμα
ΦΩΤΟ proinos-typos

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού σημειώθηκε το απόγευμα στη Μακεδονία. Κακοκαιρία με ισχυρή βροχόπτωση, χαλάζι και δυνατούς ανέμους έπληξε την Δράμα και την Καβάλα.

Στην Καβάλα, που ήρθε αντιμέτωπη και χθες με την κακοκαιρία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 14 κλήσεις για άντληση υδάτων και 5 για κοπές δέντρων. Στη Δράμα έγιναν 16 κλήσεις για κοπές δέντρων.

Από τη χαλαζόπτωση στη Δράμα – ΦΩΤΟ proinos-typos

Σύμφωνα με το proinos-typos χαλάζι μεγέθους καρυδιού προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στις καλλιέργειες όλου του Νομού Δράμας ενώ μέσα στην πόλη, η κακοκαιρία έφερε δυνατό αέρα με βροχή, κάτι που προκάλεσε την πτώση δέντρων και ζημιές σε σπίτια.

Click4More: Καιρός – Χαλάζι σε Καβάλα και Φθιώτιδα: Απίστευτες εικόνες

Δείτε εικόνες από την Καβάλα στο βίντεο του GRTIMES:

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεγάλες ζημιές, όπως σε φωτοβολταϊκά, σπίτια και καλλιέργειες έπαθαν οι περιοχές, Δοξάτο, Άγιος Αθανάσιος, Αρκαδικός, Μικροχώρι κ.α.

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Ημαθίας και της Χαλκιδικής, χωρίς μέχρι στιγμής να αναφερθούν ιδιαίτερα προβλήματα. 

Επίσης, με χαλάζι στρώθηκε ο δρόμος, λίγο πριν τα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με το  kozan.gr, ισχυρή χαλαζόπτωση του Πολυμύλου σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:40 το βράδυ της Τετάρτης 11/8.

Δείτε εικόνες:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις