Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Μηλίνα Πηλίου: Μαρτυρίες για τη δολοφονία 59χρονης Γερμανίδας που παραμένει άλυτος γρίφος για τις Αρχές

Μηλίνα Πηλίου: Μαρτυρίες για τη δολοφονία 59χρονης Γερμανίδας που παραμένει άλυτος γρίφος για τις Αρχές

Η δολοφονία της 59χρονης στη Μηλίνα Πηλίου αποκαλύφθηκε με καθυστέρηση. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της, με τους δράστες να έχουν κερδίσει πολύτιμο χρόνο…

Η Σαμπίν Μίλερ 59 χρόνων βρέθηκε νεκρή στην αυλή του εξοχικού της στο χωριό Μηλίνα Πηλίου το απόγευμα της 24ης Ιουλίου του 2023. Μία σφαίρα την χτύπησε πισώπλατα ενώ φορούσε την ποδιά της κουζίνας και κρατούσε στα χέρια της ένα βάζο μαρμελάδας. Η δολοφονία έγινε αντιληπτή έντεκα μέρες μετά όταν το θύμα βρέθηκε στο νεκροτομικό τραπέζι. Πριν κανείς δεν είχε αντιληφθεί την οπή από βολίδα που είχε καρφωθεί στον θώρακα της άτυχης γυναίκας. Μίλησαν για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια ακόμα και οι γιατροί που την εξέτασαν στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής.

Την γυναίκα βρήκε νεκρή ο σύζυγός της ώρες μετά την δολοφονία αλλά καθυστέρησε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που βρέθηκε στην περιοχή και τον εντόπισε, είπε πως κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει, ούτε καν η αστυνομία και αρνήθηκε να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν.

Το σπίτι του ζεύγους στη Μηλινα ερευνήθηκε με ένταλμα του ανακριτή ωστόσο δεν βρέθηκε το όπλο των 22 χιλιοστών. Οι αστυνομικοί το αναζήτησαν παντού σαρώνοντας την περιοχή σε στεριά και θάλασσα. Το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο με την τοπική κοινωνία να περιμένει απαντήσεις.

Εργάτης της περιοχής μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση. «Την γνώριζα χρόνια και δεν είχα ακούσει το παραμικρό. Μόλις το μάθαμε ταραχτήκαμε όλοι. Δεν έχει να κάνει η δολοφονία της με τους κυνηγούς όπως κάποιοι λένε. Η σφαίρα που την χτύπησε ήταν από πιστόλι και όχι από καραμπίνα. Πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι άλλο και απλά κανένας δεν μιλάει γιατί δεν θέλει να μπλέξει» είπε.

«Εμείς το μάθαμε από τις εφημερίδες. Μέχρι εκείνη την στιγμή νομίζαμε ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε για την σφαίρα. Είναι πολύ περίεργο. Ο σύζυγός της έχει καταρρεύσει ψυχολογικά. Δεν το συζητάει. Εγώ πιστεύω ότι ίσως έχει να κάνει με τους κυνηγούς που υπάρχουν στην περιοχή, ότι ήταν ατύχημα» ανέφερε φίλος της νεκρής γυναίκας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις