Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μήλος: Ματαιώθηκε πτήση από Αθήνα επειδή… αρρώστησε υπάλληλος και δεν υπήρχε αντικαταστάτης!

Μήλος: Ματαιώθηκε πτήση από Αθήνα επειδή… αρρώστησε υπάλληλος και δεν υπήρχε αντικαταστάτης!

Απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 100 επιβάτες, που επρόκειτο να ταξίδευαν με τις σημερινές δύο πτήσεις από Αθήνα για Μήλο και αντίστροφα.

Ολα έγιναν το σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής (21.12.2018), με τους επιβάτες να μη πιστεύουν στα αυτιά τους, για ότι άκουγαν! Σύμφωνα με καταγγελίες, οι επιβάτες των δύο πτήσεων έμαθαν εκείνη την ώρα, οτι οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν… λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως τους ενημέρωσαν!Συγκεκριμένα, Ο μοναδικός υπάλληλος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας που εργάζεται στο αεροδρόμιο της Μήλου δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντα του , λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας.

Αρκετοί από τους επιβάτες μάλιστα ήταν από τα γειτονικά νησιά και λόγω της προβληματικής ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, βρέθηκαν μία και δύο ημέρες νωρίτερα στη Μήλο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με το αεροπλάνο.

Αμέσως ξεκίνησε μια επιχείρηση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα έστω και αργά, με κάποιους από τους επιβάτες ωστόσο να προλαβαίνουν το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος θα αντικατασταθεί από υπάλληλο του αεροδρομίου της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τους επιβάτες η υποστελέχωση του αεροδρομίου Μήλου δημιουργεί πολύ συχνά παρόμοια περιστατικά…

πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις