Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Μήλος: Παραιτήθηκε πνευμονολόγος από το Κέντρο Υγείας του νησιού επειδή δεν έβρισκε σπίτι να νοικιάσει

Μήλος: Παραιτήθηκε πνευμονολόγος από το Κέντρο Υγείας του νησιού επειδή δεν έβρισκε σπίτι να νοικιάσει

Η πνευμονολόγος αποφάσισε να παραιτηθεί και η Μήλος ψάχνει την αντικαταστάτριά της. Η γιατρός έψαξε όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση αλλά δεν βρήκε σπίτι για να μείνει…

Την παραίτησή της υπέβαλε η πνευμονολόγος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το Κέντρο Υγείας Μήλου, καθώς δεν μπόρεσε να βρει σπίτι να νοικιάσει. Το φαινόμενο μόνο περίεργο δεν είναι, μιας και στα τουριστικά νησιά η εξεύρεση κατοικίας μακροχρόνιας μίσθωσης αποτελεί μία από τις δυσκολότερες υποθέσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μήλου, Κωνσταντίνου Μακρή, η πνευμονολόγος αναγκάστηκε να παραιτηθεί και να φύγει από το νησί, καθώς δεν μπορούσε να βρει ένα αξιοπρεπές κατάλυμα για να διαμείνει.

Δυστυχώς αυτή είναι μια εξέλιξη την οποία έχουν βιώσει αρκετοί άνθρωποι που καλούνται να συνεχίσουν τη θητεία τους στα νησιά και αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το cyclades24.gr, αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Σας ενημερώνουμε ότι η Ιατρός Πνευμονολογίας, κ. Άννα Νικολάου, υπέβαλε την παραίτησή της και αποχώρησε από το νησί, λόγω αδυναμίας εύρεσης ενός αξιοπρεπούς καταλύματος για τη διαμονή της.Δυστυχώς οι προσπάθειές μας για στελέχωση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας συναντούν εμπόδια.»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις