Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μήλος: Το BBC εξυμνεί το κυκλαδίτικο νησί – Video clip από Ουκρανό τραγουδιστή

Μήλος: Το BBC εξυμνεί το κυκλαδίτικο νησί – Video clip από Ουκρανό τραγουδιστή
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Μήλος στο επίκεντρο διεθνούς τουριστικής προβολής από το BBC. Σημαντικές οι ροές τουριστών στο νησί τονίζει ο δήμαρχος Μανώλης Μικέλης.

Παράλληλα, η πανέμορφη Μήλος βρίσκεται και σε υψηλά επίπεδα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, και σε αυτά αναφέρεται επίσης το εγκωμιαστικό ρεπορτάζ του BBC.

Τα ελληνικά νησιά φιλοδοξούν να δελεάσουν τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι, εμβολιάζοντας όλους τους κατοίκους, σημειώνει το BBC σε ρεπορτάζ του από τη Μήλο και εστιάζει στον στόχο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» που είναι, όπως λέει, να μετατρέψει τα νησιά της χώρας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς «χωρίς Covid» .

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Μήλου αναφέρει ότι το νησί της Αφροδίτης είναι πανέτοιμο για τη φετινή τουριστική σεζόν και ήδη έχει σημαντικές ροές, τόσο από το εγχώριο όσο και από το διεθνές τουριστικό στερέωμα.

Παραμένοντας στο μέτωπο των δημοσιεύσεων για τη Μήλο και η δημόσια τηλεόραση ΝΗΚ της Ιαπωνίας, που επίσης είχε φιλοξενηθεί στο νησί, όπως τονίζεται.

Στο μεταξύ, γνωστός τραγουδιστής της Ουκρανίας γύρισε video clip στα Μανδράκια της Μήλου.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Mega «My Greece», ενώ έχουν ήδη προβληθεί και εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη γαστρονομία του νησιού.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις