Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Στόχος μας να γίνει η Έκθεση μία από τις καλύτερες στον κόσμο

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Στόχος μας να γίνει η Έκθεση μία από τις καλύτερες στον κόσμο

«Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του στη διεθνή έκθεση και στάθηκε ιδιαίτερα στις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας κυβέρνησης που αφορούν στην αναβάθμιση του ρόλου της ΔΕΘ και τη δημιουργία χώρων πρασίνου, γεγονός που θα τονώσει ακόμη περισσότερο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΔΕΘ έναντι των ανταγωνιστών της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις