Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μονεμβασιά: «Ας τον κρίνει ο Θεός», λένε οι γονείς του 52χρονου δράστη

Μονεμβασιά: «Ας τον κρίνει ο Θεός», λένε οι γονείς του 52χρονου δράστη

Για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση θα απολογηθεί την Τετάρτη το απόγευμα ο 52χρονος οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στη Μονεμβασιά.

Οι γονείς του κατηγορούμενου είναι σοκαρισμένοι από το φονικό στη Μονεμβασιά και μιλώντας αποκλειστικά στο Star για τον γιο τους, είπαν πως «θα τον κρίνει ο Θεός».

Η μητέρα του δράστη στη Μονεμβασιά τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ τι να πω. Ένα μόνο. Ακόμη και πριν πάρει δίπλωμα βοήθαγε στα κτήματα τον πατέρα του και του θάρρευε το αυτοκίνητο και δεν είχε πει ποτέ κανείς άνθρωπος ότι είχε κάνει γρατζουνιά. Και δεν μου είπε και ποτέ ένας άνθρωπος ότι έτρεχε».

O 52χρονος από την πλευρά του πέρασε σιωπηλός το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου στην Σπάρτη με αλεξίσφαιρο γιλέκο και το βλέμμα συνεχώς κάτω.

«Μη με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια σύμφωνα με το Star που είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Σκάλας αλλά και στον δικηγόρο του ενώ ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα για το συμβάν.

Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη

Ο δράστης λίγα λεπτά προτού παρασύρει με το αυτοκίνητο τους δυο άνδρες είχε πάει σε ταβέρνα της περιοχής και η συμπεριφορά του ήταν περίεργη.

Συγκεκριμένα μπήκε στην ταβέρνα αλλά δεν κάθησε. Μόνο κοιτούσε περίεργα τα τραπέζια και έμοιαζε σαν χαμένος.

«Δεν τον είχαν δει σε αυτή την κατάσταση ποτέ ξανά», λέει ο ιδιοκτήτης ο οποίος παραξενεύτηκε από τη συμπεριφορά του και τον ρώτησε τι συμβαίνει και αν θέλει να καθήσει για φαγητό.

Ο 52χρονος δεν απάντησε, έφυγε και λίγα λεπτά αργότερα παρέσυρε τους δυο άνδρες και γύρισε στην ταβέρνα όπου μπήκε στο πάρκινγκ το οποίο ήταν γεμάτο.

Ο δράστης δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μετά επέστρεψε στην πόλη και

παρέσυρε τον δεύτερο άνδρα που ήταν τραυματισμένος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις