Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μονεμβασιά: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 52χρονος που σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους

Μονεμβασιά: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 52χρονος που σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους

Στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να προφυλακιστεί οδηγείται ο 52χρονος, που με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους άντρες οι οποίοι ήταν πάνω σε μηχανάκι στο κέντρο της Μονεμβασιάς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο 52χρονος, που την Τετάρτη προσπαθούσε επί πέντε ώρες να απολογηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια στο Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή για τη φονική παράσυρση των δύο ηλικιωμένων στη Μονεμβασιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ο ίδιος είπε στην ανακρίτρια: «Δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό. Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν φερόμουν αλλοπρόσαλλα».

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ζήτησαν ανακριτής και εισαγγελέας Σπάρτης, μετά την απολογία του 52χρονου.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις