Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μπλόκο” στην Εθνική Οδό για 10 ημέρες λόγω έργων – Πως θα διεξάγεται η κίνηση

“Μπλόκο” στην Εθνική Οδό για 10 ημέρες λόγω έργων – Πως θα διεξάγεται η κίνηση

Από σήμερα μπαίνει… μπλόκο στην Εθνική Οδό, οι εργασίες θα διαρκέσουν για περίπου 10 ημέρες και οι οδηγοί πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς η κίνηση θα γίνεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας ή από τους παράπλευρους δρόμους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού τα έργα στην εθνική οδό αφορούν στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων όπου θα γίνει συντήρηση του οδοστρώματος. Η κίνηση τις ημέρες των εργασιών θα γίνεται είτε από μια από τις λωρίδες, είτε από τους παράπλευρους δρόμους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας, από το 54,1ο έως το 56,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.
Ταυτόχρονα θα ισχύσει αποκλεισμός του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (είσοδος και έξοδος).
Κατά τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων τα οχήματα που επιθυμούν να βγουν στον Α/Κ Οινοφύτων, θα ειδοποιούνται έγκαιρα ώστε να εξέλθουν στον Α/Κ Μαλακάσας (προηγμένος κόμβος) και μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγηθούν στον προορισμό του.
Αντίστοιχα οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Οινοφύτων με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων στον Α/Κ Σχηματαρίου (επόμενος κόμβος), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.
Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω φάση των εργασιών η οποία θα διαρκέσει περί τις έξι ημέρες θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση διάρκειας τεσσάρων ημερών κατά τη διάρκεια της οποία θα υπάρξει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 54,1ο έως το 56,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και η κατά κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις