Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: Αξύριστος στην τελευταία νύχτα των διακοπών του – Τα συγχαρητήρια που έδωσε

Μπόρις Τζόνσον: Αξύριστος στην τελευταία νύχτα των διακοπών του – Τα συγχαρητήρια που έδωσε

Ο Μπόρις Τζόνσον ολοκληρώνει τις «ελληνικές» διακοπές του, στην Κάρυστο και την Εύβοια. Ο Βρετανός πρωθυπουργός κατάφερε να κερδίσει τους πάντες, με το χαμόγελο και την απλότητά του…

Ο Μπόρις Τζόνσον εντυπωσιάστηκε από τα πιάτα στην ταβέρνα που έφαγε και θέλησε να δώσει ο ίδιος συγχαρητήρια στη μαγείρισσα. Το έκανε και για ακόμα μια νύχτα φωτογραφήθηκε με όλους εκείνους που τον πλησίασαν και του το ζήτησαν. Οι διακοπές του, στην Ελλάδα μπορεί να προκάλεσαν αντιδράσεις στη Βρετανία, αλλά ο ίδιος έδειχνε από την πρώτη μέρα να το απολαμβάνει.

Τελευταία ημέρα διακοπών σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου για τον Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο και την Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής το πέρασε σε γνωστή ταβέρνα στην Κάρυστο, όπου δείπνησε και απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος με παρέα.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας συνεχάρη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Ολυμπία ενώ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του eviathema.gr, η παραμονή του μόνο ευχάριστη ήταν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις