Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: Το γεύμα στην Εύβοια οι «μυστικές» παραλίες και οι νέες εικόνες που προκαλούν συζητήσεις

Μπόρις Τζόνσον: Το γεύμα στην Εύβοια οι «μυστικές» παραλίες και οι νέες εικόνες που προκαλούν συζητήσεις

Ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στην Ελλάδα και συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Εύβοια. Η παρουσία του, σε ταβέρνα στην Κάρυστο, δεν πέρασε απαρατήρητη…

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι απλός και φιλικός με όλους. Βρίσκεται στην Εύβοια και δείχνει να το απολαμβάνει. Δεν αρνείται να βγάλει φωτογραφίες με όσους τον πλησιάζουν και του το ζητούν. Παρακολουθεί τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην πατρίδα του, το ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια σχετική τοποθέτηση. 

Στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε χθες (16-08-2022) ο Βρετανός απερχόμενος Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Έφαγε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου και έδειχνε χαλαρός και ευδιάθετος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Γιαννιτσίου, o Μπόρις Τζόνσον είναι στην Εύβοια ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρωπους. Εφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα. Ήταν ιδιαιτέρως φιλικός με τον κόσμο ενώ παράλληλα απόλαυσε στιγμές ανεμελιάς παίζοντας με τα παιδιά του, στην παραλία.

Ο Μπόρις Τζόνσον δοκίμασε αρκετές ελληνικές γεύσεις, ενώ το τραπέζι του περιελάμβανε λίγο απ’ όλα. Σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά, αλλά και ψάρι. Μάλιστα, μετά το τέλος του γεύματος ευχαρίστησε προσωπικά τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τη σύζυγό του. “Μεγάλη τιμή η επίσκεψη του κ Μπόρις Τζόνσον στη παραλία Γιαννίτσι” σχολίασε στο evima.gr. Δείτε τις φωτογραφίες…

O υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον νοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο και «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά», είπε ο  δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος στην ΕΡΤ.

Κι ενώ βρετανική εφημερίδα περιέγραψε ως μυστήριο το «πώς ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν», ο δήμαρχος Καρύστου δίνει το «στίγμα»: «Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας, (πρώην δήμος Μαρμαρίου).

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου προχθές ο Μπόρις Τζόνσον γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό, επίσης στη νότια Εύβοια. «Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη ‘Αμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Ραβιόλος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις