Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: Το θρυλικό «κακό παιδί» Κώστας Μυλωνάς τα ήπιε στην Εύβοια με τον Βρετανό πρωθυπουργό

Μπόρις Τζόνσον: Το θρυλικό «κακό παιδί» Κώστας Μυλωνάς τα ήπιε στην Εύβοια με τον Βρετανό πρωθυπουργό

Ο Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του, στην Ελλάδα και την Εύβοια. Η παρουσία του δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Ο Βρετανός πρωθυπουργός παραμένει απλός και προσιτός…

Μπόρις Τζόνσον και Κώστας Μυλωνάς συζητούν και τα πίνουν μαζί στην Εύβοια, με τις εικόνες να κεντρίζουν τα βλέμματα. Οι δυο τους, όπως έγραψε ο παρουσιαστής της θρυλικής τηλεοπτικής εκπομπής συναντήθηκαν τυχαία. Με τον Βρετανό πρωθυπουργό να κερδίζει τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους, με την απλότητά του.

Σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Καρύστου, στην περιοχή Μεκουνίδα στην Εύβοια, διαμένει ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός πολιτικός επισκέπτεται την περιοχή. Κάποιοι λένε ότι είναι η δεύτερη, μπορεί και η τρίτη. Ο Μπόρις Τζόνσον, γνωστός για τον φιλελληνικά του αισθήματα, έχει κάνει στην περιοχή πολλούς φίλους και δείχνει να το απολαμβάνει.

Σε μια από τις τελευταίες εξορμήσεις του ο επικεφαλής της κυβέρνησης στη Μεγάλη Βρετανία ήπιε τα ουζάκια του με τον Κώστα Μυλωνά, τον άλλοτε παρουσιαστή της καλτ νυχτερινής εκπομπής του παρελθόντος “Τα Παιδιά της Νύχτας”.

“Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας…” έγραψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Μυλωνάς για τον Μπόρις Τζόνσον σε ανάρτησή του στα social media. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Κώστας Μυλωνάς συναντήθηκε τυχαία με τον Μπόρις Τζόνσον, σε μαγαζί δίπλα στην παραλία και τα ήπιαν μαζί, όπως αναφέρει ο γνωστός παρουσιαστής.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costas Milonas (@costasmilonas)

Ο Μπόρις Τζόνσον εδώ και μερικές ημέρες περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα, με τα βρετανικά ΜΜΕ να του ασκούν δριμεία κριτική που έχει εγκαταλείψει τη Μεγάλη Βρετανία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, ενώ έχει ανάψει η μάχη για τη διαδοχή του στην ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις