Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μπουτάρης: Αν ξαναζούσα τη ζωή μου, πάλι μπέκρα θα ήμουν…

Μπουτάρης: Αν ξαναζούσα τη ζωή μου, πάλι μπέκρα θα ήμουν…

Συνέντευξη για τη ζωή του και την πολιτική έδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στη Real News και τον Θανάση Λάλα, ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, αν ξαναζούσε τη ζωή του, δεν θα άλλαζε ούτε τα λάθη του.

«Παρόλο που τα λάθη με δυσκόλεψαν στη ζωή μου, αν ξαναζούσα τη ζωή μου, δεν θα άλλαζα τίποτα, ούτε τα λάθη μου. Και πάλι θα ήμουν μπέκρα και πάλι θα ήμουν κωλοπαιδο Γιατί υπήρξα και κωλοπαιδο. Πέρασα ωραία στη ζωή μου, είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω κάτι που να μου έλειψε»

«Όταν δεν πήγαινα πια στα κανονικά μπαρ και πήγαινα σε μπαρ που ήταν όμοιοί μου, αλκοολικοί δηλαδή. Κάθεσαι στο μπαρ και εσύ μιλάς για τα αεροπορικά δρομολόγια και ο άλλος σου λέει για τα τρένα αλλά μιλάτε κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι τι γίνεται. Προς το τέλος αισθανόμουν πολύ μοναξιά, μου έλειπε και η Αθηνά, η Αθηνά ήταν ο έρωτας της ζωής μου, δεν γινόταν χωρίς αυτή. Πήγα μια μέρα και τη βρήκα, συζούσε με κάποιον και εγώ είχα μια άλλη σχέση και της λέω “κοίτα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, κάνει ό,τι είναι να κάνεις, γυρνάω”. Και την άλλη μέρα παράτησε τον άλλο και ήρθε στο σπίτι. Τότε πια είπαμε ότι ναι, εντάξει, αλλά…»

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξιστόρησε πώς η τότε σύντροφός του, τον μάζευε από το μπαρ κάθε βράδυ για δύο χρόνια. «Σε κάποιο σημείο μου λέει “κοίταξε, ή σταματάς ή φεύγω”. Είχα τότε έναν φίλο, πέθανε, ήταν Αμερικανός, αλκοολικός. Μετά την κουβέντα με την Αθηνά, πήγα τον βρήκα στη Σκιάθο και του λέω “Λη, βοήθεια”. Με κράτησε 3 μέρες, μου έδωσε κάτι για να περάσω το στερητικό σύνδρομο, με φόρτωσε στο αεροπλάνο, πήγα στην Αμερική και μπήκα κατευθείαν στο πρόγραμμα και αυτό ήταν. Τελειώνοντας το πρόγραμμα, το αλκοόλ ήταν όπως ένα βιβλίο που το διάβασες, το ξαναδιάβασες, το έμαθες απέξω, το έβαλες στο ράφι και τελείωσε, δεν σε αφορά πια το θέμα. Δεν με αφορά πια το θέμα».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην ίδια συνέντευξη χαρακτήρισε “όρθιο γουρούνι” τον Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι του αρέσει ο Ηλίας Ψινάκης “όσο κι αν τον χαρακτηρίζουν καραγκιόζη”, ενώ στην ερώτηση τι θα διάλεγε στις επόμενες εκλογές ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη απάντησε τον αρχηγό της ΝΔ γιατί “είναι πιο συγκροτημένος”.

Πηγή: realnews
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε