Τοπικά Νέα

Μπράβο! Έτσι πιάνουν τη φοροδιαφυγή… με ένα τσίπουρο

Ο "πρωταγωνιστής" της υπόθεσης, διατηρεί καφενείο σε χωριό του Δήμου Δωδώνης με 10 μόνιμους κατοίκους και πριν δύο εβδομάδες είδε να παρκάρουν έξω από το μαγαζί του τρία αυτοκίνητα με έξι ανθρώπους.

Χάρηκε ο μαγαζάτορας γιατί νόμισε ότι ήρθαν πελάτες καθώς εκείνη την ώρα στο καφενείο υπήρχε μόνο ένας πελάτης. Οι… “πελάτες” όμως ήταν μικτό κλιμάκιο. Οι ελεγκτές ζήτησαν την απόδειξη για το τσίπουρο που έπινε ο μοναδικός του πελάτης κι επειδή απόδειξη δεν είχε κοπεί, του έβαλαν πρόστιμο.

Κανείς δεν λέει ότι δεν έπρεπε να κοπεί απόδειξη αλλά… ο μαγαζάτορας με τον ένα πελάτη ρίχνει έξω τα έσοδα του κράτους; Θεωρείται αυτό “χτύπημα” στη φοροδιαφυγή την ώρα που φοροδιαφεύγουν μεγάλες επιχειρήσεις με τεράστια ποσά;

Πηγή: epirus-tv-news

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα