Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μύκονος: 38χρονος έκανε τζάμπα διακοπές και πλήρωνε με “αέρα” κοπανιστό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νοίκιαζε αυτοκίνητα και έμενε σε ξενοδοχεία, πείθοντας τους επιχειρηματίες ότι είχε πληρώσει για όλα ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε δώσει δεκάρα τσακιστή. Πώς τα έκανε όλα αυτά;

Τους έλεγε ότι τους έχει βάλει τα λεφτά στην τράπεζα και τους έδειχνε και την απόδειξη από την κατάθεση που έκανε. Όμως στην πραγματικότητα, αυτή η απόδειξη ήταν πλαστή! Κάπως έτσι, ο 38χρονος εξαπατούσε συστηματικά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών (διαμονής – ενοικίασης οχημάτων) στη Μύκονο. Μέχρι που τελικά τον έπιασαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα στη Μύκονο, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απάτες. Επιπλέον, εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψής του Ανακριτή Πρωτοδικών Αγρινίου για εμπρησμό σε δάση!

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο κατηγορούμενος τη χρονική περίοδο από τον Μάιο ως τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς και την 03.06.2017 απόλαυσε υυπηρεσίες διαμονής και έκανε χρήση ενοικιαζόμενων οχημάτων από πέντε επιχειρήσεις, στις οποίες απέστειλε ως απόδειξη εξόφλησης πλαστά παραστατικά τραπεζικών συναλλαγών (καταθετήρια). Εκτιμάται ότι, η αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών που έλαβε υπερβαίνει τις 38.000 ευρώ!

Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Φορητός ασύρματος συντονισμένος σε συχνότητα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Χειρόγραφες σημειώσεις με οφειλές σε επιχειρήσεις ενοικίασης οχημάτων στη Μύκονο και την Αθήνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε