Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: 44 ευρώ για μία μακαρονάδα – Βροχή τα σχόλια κάτω από την εξομολόγηση της τουρίστριας

Μύκονος: 44 ευρώ για μία μακαρονάδα – Βροχή τα σχόλια κάτω από την εξομολόγηση της τουρίστριας

Η Μύκονος έχει τσουχτερές τιμές και αυτό το έμαθε από πρώτο χέρι μία τουρίστρια. Για μία μακαρονάδα πλήρωσε 44 ευρώ…

Για την μακαρονάδα που παρήγγειλε σε γνωστό εστιατόριο κλήθηκε να πληρώσει 44 ευρώ. Η δική της εξομολόγηση ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες. Η Μύκονος κρατάει και το φετινό καλοκαίρι τα σκήπτρα της ακρίβειας με τα παράπονα ορισμένων να πυροδοτούν συζητήσεις και αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Η τουρίστρια δεν αναφέρει αν αυτή η τιμή υπήρχε στον κατάλογο. Σε κάθε περίπτωση τα όσα λέει άρχισαν πολύ γρήγορα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πάνω από 543.000 προβολές μετρά στο TikTok το βίντεο μίας τουρίστριας στη Μύκονο, η οποία αναφέρει ότι πλήρωσε για μία μακαρονάδα 44 ευρώ. Οι καταγγελίες για τις ακραίες τιμές στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου πέφτουν σαν βροχή και αυτό το καλοκαίρι.

Μετά το ψάρι των 616 ευρώ, το καλαμάρι των 148 ευρώ και τα 76 ευρώ για δύο milkshake, ήρθε η «χρυσή» μακαρονάδα. H Annabelle μαζί με την φίλη της αποφάσισαν να ζήσουν την μαγεία της Μυκόνου και επισκέφτηκαν προσφάτως το νησί. Ωστόσο, έμειναν έκπληκτες με τις τιμές των υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρεώθηκαν ένα πιάτο μακαρόνια 44 ευρώ. Στο βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή τουρίστρια, συνεχίζει να τρώει το φαγητό της αν και έχει χορτάσει, αφού το έχει χρυσοπληρώσει. «Όταν έχεις χορτάσει αλλά η μακαρονάδα κοστίζει 44 ευρώ», γράφει χαρακτηριστικά.

Το βίντεό της εκτός από χιλιάδες προβολές μετρά και εκατοντάδες σχόλια. Η πλειοψηφία των χρηστών σχολιάζει ότι η Μύκονος είναι γνωστή για το ακριβό lifestyle της, που ελάχιστοι μπορούν να απολαύσουν, ενώ άλλοι τονίζουν ότι υπάρχουν και άλλα νησιά πολύ πιο οικονομικά.

«Να μη την έπαιρνες. Δεν σε ανάγκασαν», «Εμ ήθελες Μύκονο! Πήγαινε σε κανένα άλλο νησί να φας σαν άνθρωπος», «Πήγαινε Νίσυρο, Σύμη, Σαμοθράκη, Καστελόριζο, Αντίπαρο», «Η Μύκονος σταμάτησε να είναι κουλ μετά το 2000», «Στη Ρόδο το ίδιο πιάτο θα κόστιζε 10 ευρώ», είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις