Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Αγανάκτηση στα Ματογιάννια για αυτές τις εικόνες – «Δεν αντέχεται αυτό που ζούμε»

Μύκονος: Αγανάκτηση στα Ματογιάννια για αυτές τις εικόνες – «Δεν αντέχεται αυτό που ζούμε»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την ώρα που η Μύκονος βρίσκεται στο επίκεντρο για τα διαδοχικά κορονοπάρτι σε βίλες, οι εικόνες στα διάσημα σοκάκια της Χώρας, δείχνουν ακόμα ένα πρόβλημα…

Στις εικόνες που κατέγραψε και μας έστειλε αναγνώστρια βλέπουμε τι συνέβαινε χθες το βράδυ (05-06-2021) στα Ματογιάννια. Εκατοντάδες άτομα να συνωστίζονται στα σοκάκια δίχως μάσκες, με τις αποστάσεις ασφαλείας να είναι αδύνατον να τηρηθούν τόσο μέσα όσο και έξω από τα καταστήματα.

«Αστυνομία δεν υπάρχει πουθενά» μας γράφει η γυναίκα, που τονίζει πως παρά τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής, λύση δεν δίνεται. «Στα καταστήματα δεν γίνεται ο παραμικρός έλεγχος» καταλήγει η κάτοικος που έστειλε τις παρακάτω εικόνες στο newsit.gr.

Όλα αυτά την ώρα που τα κορονοπάρτι σε βίλες της Μυκόνου δίνουν και παίρνουν. Εκατοντάδες άτομα συνωστίζονται και διασκεδάζουν χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας. Σε ένα τέτοιο πάρτι συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Sergi Roberto μαζί με την σύζυγό του και μοντέλο στο επάγγελμα Coral Simanovich.

Οπως θα δείτε στα πλάνα του Mykonos Live TV το πολυτελές κατάλυμα με θέα το απέραντο γαλάζιο έχει μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης με dj, μπαρ και σερβιτόρους. Οι καλεσμένοι -ανάμεσά τους- ο 29χρονος διεθνής Ισπανός άσσος μαζί με την εντυπωσιακή αγαπημένη του- χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μασκες σαν να μην υπάρχει κορονοϊος.

Click4more: Μύκονος: «Βόμβες» Μπαλάσκα για τα κορονοπάρτι σε βίλες – «Πιο εύκολα βρίσκεις κόκα από coca cola»

Την ίδια ώρα οι επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης στην Μύκονο πλήττονται σημαντικά από τους περιορισμούς στο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής και θεωρούν άδικη την όλη κατάσταση, καθώς τα ανεξέλεγκτα πάρτι στις βίλες αποτελούν υγειονομικές βόμβες και οδηγούν σε απώλειες φόρων, ασφαλιστικών εισφορών και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Για τους παραπάνω λόγους τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Μυκόνου στον τομέα της διασκέδασης απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες της Κυβέρνησης για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις