Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Από Μάρτη καλοκαίρι για τον Salt Bae – Ζεσταίνει τις μηχανές ο «βασιλιάς της μπριζόλας»

Μύκονος: Από Μάρτη καλοκαίρι για τον Salt Bae – Ζεσταίνει τις μηχανές ο «βασιλιάς της μπριζόλας»

Η Μύκονος ήταν ακόμα μία επένδυση που του βγήκε. Ο διάσημος Τούρκος σεφ Salt Bae έχει στραμμένο το βλέμμα του, στο προσεχές καλοκαίρι…

Η Μύκονος ετοιμάζεται να δώσει και να κερδίσει τη μάχη του τουρισμού το φετινό καλοκαίρι, με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, να κάνουν τις δικές τους ετοιμασίες. Θέλουν από τώρα να κλείσουν το προσωπικό τους και να ετοιμαστούν, ώστε το αργότερο μέχρι το Πάσχα, τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια.

Οι απίστευτα υψηλοί τζίροι του εστιατορίου Nusr-et που άνοιξε το 2019 πάνω από την Χώρα, με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, από όπου παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές enfant gate, φαίνεται πως γλύκαναν τον διάσημο  σεφ, Νουσρέτ, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να ρίξει μεγάλο βάρος, στο εστιατόριό του, στη Μύκονο.

Ο Τούρκος σεφ που έγινε γνωστος στο κοινό ως Salt Bae από τον χαρακτηριστικό τρόπο, με τον οποίο ρίχνει το αλάτι στα πιάτα του, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό ότι ψάχνει άτομα για το εστιατόριό του στο νησί των Ανέμων, Nusr-et. 

Όπως έγραψε, οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από συνέντευξη στις 9 και 10 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο κέντρο της Αθήνας. Τα πόστα που έχουν ανοίξει είναι σέρβις, bar, ψήστες, λάντζα, προετοιμασία κουζίνας, σομελιέ και runners.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις