Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Αποκλειστικές εικόνες του «Tlive» από το ατύχημα Αμερικανού εκατομμυριούχου που έπεσε σε πηγάδι

Μύκονος: Αποκλειστικές εικόνες του «Tlive» από το ατύχημα Αμερικανού εκατομμυριούχου που έπεσε σε πηγάδι

Αποκλειστικές εικόνες από το ατύχημα που είχε Αμερικανός εκατομμυριούχος στη Μύκονο εξασφάλισε και παρουσίασε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Τρίτης (15.11.2022).

Όλα έγιναν στις 24 Ιουλίου 2022, όταν ο επιχειρηματίας από το Σικάγο επισκέφθηκε με την παρέα του το πασίγνωστο μπαρ “Scorpios” της Μυκόνου. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος στην αγωγή του, εργαζόμενοι του κέντρου διασκέδασης τού υπέδειξαν να παρκάρει σε γειτονικό οικόπεδο που ήταν δίπλα. Όταν πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο του, έπεσε σε αφύλακτο πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και μέχρι σήμερα παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας έμεινε όλη τη νύχτα στο πηγάδι και όταν απεγκλωβίστηκε, έγινε αεροδιακομιδή για να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Tlive”, η αγωγή έχει γίνει σε βάρος της εταιρείας που διαχειρίζεται το οικόπεδο ως πάρκινγκ. Στην απόδειξη που έχει λάβει ο επιχειρηματίας δεν αναγράφεται το όνομα του μπαρ, το οποίο υποστηρίζει -μέσω της νομικής συμβούλου του- ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το πάρκινγκ και δεν υποχρεώνει τους πελάτες του να αφήνουν εκεί τα αυτοκίνητα τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις