Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μύκονος: Απόβαση μοντέλων για τα γυρίσματα του Germany’s Next Top Model

Μύκονος: Απόβαση μοντέλων για τα γυρίσματα του Germany’s Next Top Model

Αν και Νοέμβρης, η Μύκονος ετοιμάζεται να μετατραπεί για ακόμα μια φορά σε μια απέραντη πασαρέλα… Μοντέλα από την Γερμανία έχουν καταφθάσει στο νησί των Ανέμων για τα γυρίσματα του Germany’s Next Top Model. 

Κατά την άφιξη των εντυπωσιακών μοντέλων από την Γερμανία, το Mykonos Live TV ήταν εκεί. Μοντέλα και μέλη της παραγωγής -150 άτομα στο σύνολό τους- ταξίδεψαν στη Μύκονο με ναυλωμένη πτήση από την Αθήνα και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν δύο πούλμαν και τρία VIP βανάκια για να τους παραλάβουν.

Δείτε βίντεο:

Η εντυπωσιακή Χάιντι Κλουμ που θα παρουσιάζει το Germany’s Next Top Model αναμένεται τις προσεχείς ώρες στην Μύκονο, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι δύο διάσημοι guest κριτές της εκπομπής, η σούπερ σταρ της ποπ Κάιλι Μινόγκ και ο σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ, θα δώσουν το παρόν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στα πιο διάσημα σημεία του νησιού σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο Μυκόνου, ο οποίος φρόντισε ήδη να φρεσκάρει με λεύκο χρώμα τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων και να διευκολύνει την παραγωγή του σώου.

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την Μύκονο.

Με πληροφορίες από Mykonos Live TV 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις