Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Αυτό είναι το εκπληκτικό εστιατόριο με τις “χρυσές” μπριζόλες – O Salt Bae και οι επώνυμοι καλεσμένοι του – video

Μύκονος: Αυτό είναι το εκπληκτικό εστιατόριο με τις “χρυσές” μπριζόλες – O Salt Bae και οι επώνυμοι καλεσμένοι του – video

Ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια του κόσμου άνοιξε τις πύλες του στην Μύκονο. Το Νusret, αγαπημένο στέκι για σταρ και εκπροσώπους του διεθνούς τζετ σετ…

απέκτησε τον δικό του χώρο στο νησί των Ανέμων και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ξένους και Έλληνες celebrities.

Μεγάλο του ατού είναι τα πεντανόστιμα κρεατικά που σερβίρει αλλά και η ειδυλλιακή τοποθεσία του πάνω από την Χώρα, με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ιδιοκτήτης του νέου εστιατορίου είναι ο Τούρκος χασάπης που έγινε σεφ, Nusret Gokce, τον οποίο ο κόσμος αποκαλεί Salt Bae (Μωρό του Αλατιού) εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου που αλατίζει το κρέας, αφού πετάει το αλάτι από ψηλά σπάζοντας τον καρπό του!

Στο grand opening του καταστήματος, που είναι το δέκατο τέταρτο που φέρει την υπογραφή του Nusret Gokce, έδωσε το παρών ο ίδιος o επιχειρηματίας, o οποίος δεν σταμάτησε να βγάζει selfies για να τροφοδοτήσει τον instagramικό του λογαριασμό με τους 22,3 εκατομμύρια followers.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Αντώνης Ρέμος με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει χαρακτηρίσει στον παρελθόν τον Salt Bae ως ”καλύτερο σεφ του κόσμου” και ”βασιλιά”!

Το Mykonos Live TV βρέθηκε στα εγκαίνια και στα άδυτα του νέου εστιατόριου και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις