Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μύκονος: “Δεν είμαστε για φτωχούς Έλληνες” – Ο εστιάτορας με τα “χρυσά” καλαμαράκια εξηγεί τις τιμές – video

Μύκονος: “Δεν είμαστε για φτωχούς Έλληνες” – Ο εστιάτορας με τα “χρυσά” καλαμαράκια εξηγεί τις τιμές – video

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η χρέωση για 6 μερίδες καλαμαράκια, το εστιατόριο της Μυκόνου βρέηθηκε στο επίκεντρο. Νέες δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη του…

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα ότι τον χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό περνούν στην αντεπίθεση.

Αυτό γίνεται με ένα διαφημιστικό κλιπ Χολλυγουντιανών προδιαγραφών, με σκοπό να αποδείξουν ότι πρόκειται για ένα πολυτελές all day restaurant που δεν διέπεται από λογική αισχροκέρδειας. Απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία πάνω στο κύμα.

Οι νέες δηλώσεις του εστιάτορα για τις τιμές

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο Open εξήγησε ότι «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος. Δεν είμαστε για Έλληνες» λέει και συνεχίζει…

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» προσθέτει.

Το βίντεο για το εστιατόριο της Μυκόνου

Πρωταγωνίστρια του προωθητικού βίντεο είναι μια γοργόνα που καταλήγει στην Μύκονο και μαγεύεται από την ατμόσφαιρα και τους θησαυρούς της θάλασσας που σερβίρονται στο εστιατόριο. Η 15 κιλών ουρά της γοργόνας ήρθε από την Αμερική από εξειδικευμένο γραφείο που προμηθεύει όλες τις παραγωγές στο Χόλλυγουντ και κόστισε 5.000 ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Φαμέλη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία του Μανούσου Μανουσάκη ”Ουζερί Τσιτσάνης”, έκανε ειδικά μαθήματα κολύμβησης για να ανταποκριθεί στον ρόλο της, ενώ για λόγους ασφαλείας επιστρατεύτηκαν δύο δύτες και ένας ναυαγοσώστης κατά την διάρκεια των υποβρύχιων γυρισμάτων.

Μόνο τα κοσμήματα κόστισαν 6.000 ευρώ, ενώ στήθηκαν δύο καμαρίνια στα οποία δούλευαν συνεχώς στυλίστες, μακιγιέρ και ενδυματολόγο, καθώς τα πλάνα ήταν αρκετά. Η μουσική δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του κλιπ και για την επιλογή της έγινε κρούση σε 10 επώνυμους καλλιτέχνες! Το συνολικό κόστος παραγωγής άγγιξε τα 50.000 ευρώ, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις